http://www.nexgen139.com/images/nexgen139webpower_03.png

Siapa lagi yang mahu menjana pendapatan 4-5 angka 100% online dengan memasarkan Mocha Cafe dari rumah melalui sistem Nexgen Starter Pack dan B2B Insentif sehingga RM74,900 sebulan hanya dengan 5 orang kenalan?

NeXgen139 ingin memperkenalkan kepada anda satu “sistem online” menjana pendapatan dari rumah dengan Mocha cafe melalui konsep bisnes “dropship networking” yang anda boleh lakukan di rumah menggunakan internet & facebook. 

* Kopi bukan barangan mewah. Ia adalah sebahagian dari hidup kita seharian. Berdasarkan data yang di terbitkan, kopi merupakan produk minuman yang mempunyai permintaan tertingi selepas air. Kopi juga merupakan komoditi kedua terbesar selepas minyak. Hanya di Amerika Utara sahaja kira-kira setengah billion cawan kopi di minum setiap hari ! Lazimnya jualan kopi meningkat 20% setiap tahun dan lebih daripada 80% daripada penduduk di Amerika Utara yang berumur 18 tahun dan ke atas minum kopi.

Bayangkan berjuta-juta orang membayar lebih daripada RM4 untuk secawan kopi dan ramai yang minum lebih daripada 2-3 cawan sehari. Tidakkah kopi merupakan satu peluang berniaga yang berpotensi amat besar ?

* Gano Excel telah memperkenalkan satu pelan pemasaran yang baru sejak Ogos 2015. Pelan pemasaran yang unik ini memudahkan untuk anda mendapat pangkat tertinggi dan pendapatan sampingan 4-5 angka tanpa tekanan

http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Gano Excel adalah syarikat yang kukuh dan telah berada di pasaran lebih daripada 20 tahun. Gano Excel baru sahaja menyambut ulangtahun ke 20 pada bulan september 2015 yang lalu di Malaysia.

   

 

   

http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Gano Excel menjalankan perniagaan Network Marketing di lebih daripada 60 buah Negara. Di antara negara yang berdapat sambutan yang luarbiasa ialah Colombia, Thailand dan Turki. Dengan memperkenalkan sistem pelan pemasaran yang baru di Malaysia bermula pada Ogos 2015, di jangkakan jualan di Malaysia akan meningkat berlipat kali ganda lagi dalam masa 2-3 tahun akan datang

http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Gano Excel memiliki ladang organik ganoderma yang terbesar di dunia. Di ladang ini bukan sahaja menghasilkan ganoderma tetapi lain-lain produk seperti ginseng dan cordiceps.

 

   
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png Gano Excel memiliki kilang memproses produk keluarannya sendiri dan hampir kesemua bahan mentah untuk produk keluaran Gano excel di hasilkan oleh Gano excel sendiri
 
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Gano Excel merupakan peneraju di dalam supplemen berasaskan kepada cendawan atau ganoderma/reishi.

 
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Gano Excel memiliki lebih daripada 50 jenis produk kesihatan, minuman dan makanan, kecantikan dan harian yang boleh di promosikan dengan menggunakan internet melalui konsep dropship networking.

Pakej Keahlian Nexgen Starter Pack Mampu Milik

Nexgen Starter Pack mengandungi sebotol Ganoderma 30 kapsul, sebotol Excellium 30 kapsul, sebotol Sakanno 30 kapsul, 2 sachet Ganocafe 3in1, 2 sachet Mocha cafe, 2 sachet Gano Spirulina Cereal, 2 sachet Gano Schokolade, Produk Katalog, Brosur Pelan Pemasaran dan Brosur Profile Syarikat Gano Excel. 

Nexgen Starter Pek 2 telah di lancarkan ...

Starter Pack RM104.60 + Kos poslaju RM10.40 =  RM115 (SEM MALAYSIA) / RM120 (SABAH/SARAWAK)

     
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Laman web replika untuk setiap ahli secara percuma

 
     
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Sokongan kumpulan melalui group WhatsApp dan Facebook Groups

 
     
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Sistem sokongan seperti bahan-bahan promosi, slides, webinar, seminar dan lain-lain

 
     
http://www.nexgen139.com/images/arrow.png

Sistem latihan dan Preview Peluang Perniagaan di seluruh Malaysia

 


 

 

Untuk sebarang pertanyaan, boleh isi borang dan berhubung dengan admin. KLIK SINI Segera!

 

 
 
   
 

PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.